O viziune sustenabilă pentru mediu. România fără inundaţii în 2030

Fiind necesară o abordare unitară și strategică, la eveniment au participat 40 de experţi din domeniul economic, infrastructură, silvicultură, meteorologie, ecologie, urbanism, arhitectură, construcţii, hidrologie, administraţie publică etc. Evenimentul reprezintă o primă premisă în vederea atingerii acestui scop, rezultatele discuţiilor fiind cel puţin promiţătoare. Există un mare potenţial de a dezvolta în viitor soluţii concrete în vederea atingerii scopului menţionat, a cărui valorificare necesită continuitate şi un interes pe măsura importanţei tematicii abordate, atât  din partea experţilor participanţi la discuţii, cât şi din partea CAESAR.

 

Colocviul CAESAR „Mediu 2030”, organizat de Liga Studenţilor Români în Străinătate (LSRS) şi CAESAR - Centrul pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români a vizat un domeniu de maximă importanţă pentru societatea românească: protecţia mediului şi necesitatea unei viziuni sustenabile.

Scopul Colocviului a fost de a pune bazele unui proiect la scară naţională pentru evitarea inundaţiilor în România până în anul 2030.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55