Image

Deveniți parte a
mișcării pentru mediu

Abonați-vă la revista Infomediu Europa


Publicată lunar din iunie 2007, revista a crescut constant în numărul de pagini datorită interesului crescut al cititorilor noștri. Organizăm evenimente de mediu menite să sensibilizeze autorităţile și companiile cu privire la problemele de mediu. Feedback-ul pozitiv primit în urma campaniei noastre "EcoAtitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune" ne-a determinat să continuăm acest proiect și pentru următorul deceniu. Revista Infomediu Europa este un etalon în mass-media de specialitate și o sursă reală de informare în domeniul mediului. În plus, suntem singura publicaţie de nișă din România tipărită 100% pe hârtie reciclată, în cadrul proiectului nostru de dezvoltare durabilă "NU MAI TĂIA COPACII! PUBLICĂ ÎN MOD SUSTENABIL".
Alăturaţi-vă comunităţii noastre de cititori preocupaţi de mediu și descoperiţi răspunsul la întrebarea "Ce pot face eu?" pentru a-l proteja.

NU MAI TĂIA COPACII! 
PUBLICĂ ÎN MOD SUSTENABIL

Proiectul reprezintă o iniţiativă 100% a redacţiei revistei de mediu și ecologie INFOMEDIU EUROPA - cea mai importantă revistă de mediu din România, cu apariţie lunară, singura publicaţie românească de nișă, tipărită 100% pe hârtie reciclată și membră a European Environmental Press (www.eep.org), o prestigioasă organizaţie europeană de mediu din care fac parte publicaţiile de mediu considerate lider în ţările din care provin.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în derularea proiectului nostru de dezvoltare durabilă "NU MAI TĂIA COPACII! PUBLICĂ ÎN MOD SUSTENABIL”, inițiat în ianuarie 2016.

Preţurile nu conţin TVA. În costul abonamentului sunt cuprinse taxele de operare, ambalare şi expediere


COMANDĂ FERMĂ

NOTĂ: Semnarea Formularului de Abonament reprezintă angajamentul solicitantului, ţine loc de contract între părţi și reprezintă acordul explicit pentru folosirea oricaror informatii cu caracter personal, ce vor fi folosite la elaborarea contractelor si la emiterea documentelor fiscale, conform regulamentului 2016/679/UE

Pentru achiziţie SEAP
Reciclyng International Magazine
Cod CPV: 22200000-2
Ziare, reviste specializate, periodice şi reviste (Rev.2)

Expedierea abonamentelor se va face de către Reciclyng International Magazine, editor al revistei INFOMEDIU EUROPA prin intermediul companiei FAN COURIER. Costul transportului este inclus în preţul abonamentului.
Prezenta Comandă ţine loc de Contract între părţi.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55