Imprimă această pagină
Vineri, 24 Mai 2019 18:44

Termeni si conditii

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

 

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.     

Acuratetea, integralitatea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

 

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. si poate fi folosit in orice scop, incluzand dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii, garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept. Aveti dreptul sa parcurgeti acest website, sa reproduceti portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribuiti altor indivizi. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrati intacte toate drepturile de autor si alte insemne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara insemnul de marca inregistrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri. ® Marca inregistrata a S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.  Toate drepturile rezervate.

Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv "Marci") ce apar pe acest website apartin S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.. isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.

 

Link-uri catre alte website-uri

Link-urile de pe website-ul Infomediu.eu va pot trimite in afara retelei iar S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna credinta si S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.. nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioara in alte website-uri ale caror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricarei trimiteri catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. Va recomandam sa cititi cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitati.

 

Garantii si avertizari

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv.

 

Garantii

Acest website va este oferit "asa cum este" si "asa cum este pus la dispozitie" si, ca urmare, S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.  nu ofera nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de mercantibilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.. prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. In consecinta, S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L, nu face nici un fel de declaratii si nu isi asuma nici un fel de garantii cu privire la cele de mai sus. Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele jurisdictii nu permit excluderea garantiilor implicite, astfel incat unele din aceste excluderi nu va sunt aplicabile. Va rugam sa verificati legislatia din tara dumneavoastra. Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificare prealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

 

Responsabilitate legala

S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra. S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil. Mai mult, S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

 

Activitati interzise

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;

Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L;

Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.  sau proprietatilor altor persoane;

Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale S.C. RECICLYNG INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L. sau ale tertilor.

 

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.