Politica de livrare

  1. Livrarea

ATENTIONARE SPECIALA:

Efectuarea operațiunilor de livrare se face după confirmarea plații de către bancă ceea ce înseamnă 4-5 zile lucrătoare. Comisioanele și costurile plaților prin bancă/curier sunt suportate de către dvs.

După confirmarea plații de către bancă livrarea se va realiza în cel mai scurt timp în funcție de tipul facilitații achiziționate și modalitatea de plată și livrarea pe care ați ales-o prin completarea formularului.

Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Va rugăm să țineti cont că revista se editează o dată pe lună.

Transportul pe teritoriul României costă 12 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem livra comenzi la adrese din afara României.

 

Politica generala de livrare a Revistelor tiparite

Revistele tipărite, toate cele 12 numere anuale, se livrează o dată pe lună, într-un singur colet la adresa pe care ați menționat-o la completarea formularului de abonare. Dacă la data abonării revista a fost tiparită atunci livrarea se face în maxim 4 zile lucrătoare. Dacă nu a fost efectuată tipărirea livrarea se va realiza în maxim 10 zile lucrătoare de la data tipăririi.

Politica generala de livrare a facturilor

Facturile se emit exclusiv online și deci nu se trimit în original. Dacă doriți factura în original trebuie sa ne anunțați.

Dovada plații, chitanța, o constituie ordinul de plată vizat de bancă sau ordinul de plată online iî cazul plații prin transfer bancar sau documentele emise de Netopia în cazul în care ați efectuat plata cu cardul, sau bonul de plata către curier.

ATENTIE: Livrarea se va face la adresa pe care ați notat-o în formularele de abonare.

Veți fi anunțați din timp prin email și SMS cu data livrării. Daca între timp ați schimbat adresa unde doriți să primiți revista vă rugăm să va autentificați pe site și să schimbați adresa de livrare sau să ne anunțați pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Pentru orice altă livrare suplimentară sau greșeli de redactare a adresei de livrare și retrimiterea coletului, costurile cu livrarea sunt suportate de abonat.

ATENTIE: De obicei curierii apelează telefonic persoana de la adresa de livrare pentru a confirma viitoarea livrare și a stabili detaliile livrării.Dacă nu este gasită persoana la adresa de livrare sau nu se primești coletul acesta se va întoarce la sediul Curierului din localitatea unde este depozitul județean al firmei. Aici va staționa un timp de maxim 7 zile și va aștepta să fie ridicat de dumneavoastră. Daca nu ridicați coletul acesta se reîntoarce la noi, costurile fiind transferate ulterior în contul dumneavoastră, mai putin transportul coletului.

  1. Livrarea "Livrare si plata la curier"

Nu se fac livrari cu plata la curier. Plățile se fac exclusiv utilizând cardul bancar prin Netopia,  transfer bancar prin internet banking sau ordin de plată prin Banca dvs.

Sunt posibile și alte modalitati de plata, oricare o doriti, dar pentru aceasta trebuie sa contactati echipa Infomediu Europa pentru a stabili de comun acord valoare și modul de realizare.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55