• Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Miercuri, 13 Iulie 2011 02:40

Din nou sancţiuni…

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stimaţi cetăţeni, care luati decizii, ce părere aveţi de faptul că, deşi până la data de 26 decembrie 2010 Directiva 2008/99/CE privind protecţia mediului prin intermediul dreptului penal ar fi trebuit introdusă în legislaţia naţională, nici până la acest moment nu se ştie încă în ce stadiu se află?

Pentru toate aceste întârzieri de transpunere, Uniunea Europeană are o singură măsură – INFRIGEMENT- în traducere liberă plata unei amenzi zilnice de sute de mii de euro de către statul roman, adică de fiecare dintre noi.

Acesta este un exemplu de informaţie care trebuie să fie văzut şi pe hârtia de ziar. Îmi doresc tare mult, acum la început de drum, să cred că nu sunt singura care gândeşte aşa şi că alături de mine vor fi toţi cei care iubesc mediul, indiferent de poziţia socială sau de culoarea politică. Şi sunt sinceră când vă spun că eu mai cred că toţi cei care iau decizii pot face şi lucruri bune.

Vă promit că dincolo de toate problemele vom afla şi deciziile bune şi că voi spune cu aceeaşi tărie toate aceste lucruri.

Aş putea începe acest editorial cu “Poate fi în zadar, aşa cum s-a mai întâmplat de foarte multe ori, dar mai trag un semnal de alarmă. Altă problemă, acelaşi domeniu, protecţia mediului”. Dar de data asta încerc să fac şi mai mult. Să vă promit, dragi cititori, că problemele de maximă importanţă din domeniul mediului, atât la nivel naţional, cât şi european, vor ajunge la dumneavoastră nefiltrate şi în timp util. Poate împreună putem să dăm o mână de ajutor la implementarea noilor norme din domeniu.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46
Mai multe din această categorie: Falşii iubitori de natură »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55