Ambasada Suediei în România și Green Tech & Film Festival Prezintă: "Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate"

Ambasada Suediei în România și Green Tech & Film Festival Prezintă: "Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate"

Ambasada Suediei în România, în colaborare cu Green Tech & Film Festival, are plăcerea de a anunța premiera unei panel captivant intitulat "Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate." Acest eveniment, care reunește lideri din industrie și experți în tehnologie de la companii suedeze care operează în România, va explora abordările unice și inovațiile de vârf care promovează sustenabilitatea în lumea afacerilor.

Versiunea completă va avea premiera pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, pe site-ul Green Tech & Film Festival și pe canalul Sustainable Living Podcast.

Despre dezbatere: Participanții vor analiza modul în care companiile suedeze valorifică tehnologia pentru a promova responsabilitatea ecologică. Discuția va acoperi progresele în energie regenerabilă, procese eficiente din punct de vedere energetic și implementarea principiilor economiei circulare. Participanții vor obține perspective asupra strategiilor și practicilor sustenabile utilizate de companiile suedeze lideri în sustenabilitate.

Paneliști:

Teodora Juravle, Marketing Head Romania, Electrolux: prezintă inițiative inovatoare în responsabilitatea ecologică și practicile sustenabile.

Adrian Gheller, Global Sustainability Manager, Autoliv: discută despre practici ecologice și strategii de reducere a emisiilor de carbon.

Raluca Mocanu, Sustainability Leader, IKEA Romania: evidențiază angajamentul IKEA față de principiile economiei circulare și sustenabilitate.

Mats Lundin, Country Manager and Director Romania, Emergy: despre importanța energiei regenerabile și producția de hidrogen folosind energie eoliană și solară.

Cătălin Enache, Electromobility Key Account, Volvo Romania: promovează adoptarea vehiculelor electrice și infrastructura de mobilitate sustenabilă.

Andrei Manea, Head of Development România, OX2: despre proiecte de energie regenerabilă și depășirea provocărilor pieței.

Luminița Roșca, Director General, Stratos: oferă expertiză în consultanță de mediu și tendințe emergente în sustenabilitate.

De ce să participați:

  • Învățați din experiențele și perspectivele unor voci importante în sustenabilitate.
  • Descoperiți soluții practice pentru a depăși provocările comune în tranziția către practici sustenabile.
  • Inspirați-vă din proiectele și inițiativele de succes care transformă modul în care operează companiile suedeze.
  • Interacționați cu idei inovatoare care contribuie la un viitor mai sustenabil.

Invităm publicul să se conecteze și să obțină lecții valoroase și inspirație de la lideri în sustenabilitate. Acest eveniment promite să fie o oportunitate excelentă pentru a interacționa cu inovații de ultimă oră și a contribui la conversația globală despre responsabilitatea ecologică.

 Organizatori:

  • Ambasada Suediei în România lucrează pentru a consolida relația bilaterală dintre Suedia și România, promovând inițiative culturale, economice și de mediu.
  • Green Tech & Film Festival este dedicat promovării tehnologiilor verzi și creșterea conștientizării despre practicile sustenabile prin expoziții, documentare și dezbateri.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55