• Simpozion Web
  • Web Abonament
  • EIT Webbanner
  • Webbanner Saci
  • 1
Luni, 03 Octombrie 2022 13:04

Inovație și roboți, la Cleaning Show 2022

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cleaning Show, singura expoziţie pentru industria de curățenie profesională din România, are loc între 4 și 7 octombrie 2022, la Romexpo (Pavilion B1). Expoziţia reunește pe o suprafață de expunere de peste 1400 m.p. producători, importatori - distribuitori și antreprenori din aria curățeniei profesionale.

Timp de patru zile, profesioniștii din facility management, furnizorii de servicii de curățenie, managerii din real estate, administratorii și directorii de companii interesați de servicii, produse și echipamente profesionale vor avea acces la peste 100 de branduri de top din Belgia, Bulgaria, Polonia și România: de la echipamente pentru HoReCa sau de birouri, până la consumabile și detergenți, de la roboți de curățenie și igienizare până la mașini de curățare-frecare și aspirare, destinate unor spații largi de interior sau exterior.

 

Intrarea este liberă şi se face pe baza înregistrării online aici sau a completării la faţa locului a formularului digital. La final, vizitatorul primeşte un cod de bare, care va fi scanat la intrarea în expoziţie.

Program de vizitare:

  • marți-joi – 4-6 octombrie: 10.00 – 18.00
  • vineri – 7 octombrie: 10.00 – 16.00


Cleaning Show 2022 vine și cu testări de detergenți, accesorii, produse și echipamente de dozare pentru igiena și curățenia oricărui obiect sau suprafață din spații ca: băi, bucătării, podele, ferestre, birouri, spălătorii auto, grădini, mobilier urban sau casnic.

 

Conferințele Cleaning Show

Pe parcursul expoziției au loc și o serie de evenimente (conferințe și workshop-uri) prin care vizitatorii au posibilitatea de a afla tendințele din industrie. Printre temele conferințelor se numără: optimizarea proceselor și reducerea de costuri în facility management, servicii de curățenie, producție și distribuție de accesorii, echipamente și produse viabile, vandabile și eco-friendly (prietenoase cu mediul), politicile și strategiile din industria de curățenie profesională.

Mai multe informații despre evenimentele conexe ale expoziției găsiţi aici: https://www.cleaningshow.ro/evenimente2022/

 

Conceptul ediției 2022

Era digitalizării și a conştientizării impactului industrial asupra mediului este în plină desfășurare și își lasă amprenta asupra activităților din toate industriile.

Drept urmare, Cleaning Show 2022 aduce în prim-plan conceptul E-Cleaning, atât prin tehnologiile şi soluţiile prezentate, cât şi prin punerea în evidență a caracteristicilor acestora, ce se referă la protecția mediului și la economisirea resurselor.

Multe dintre produsele și soluțiile prezentate la standurile companiilor se încadrează în paradigma “responsabilitate față de mediu” și în respectarea standardelor ce urmăresc reducerea și eliminarea cantității de microplastic în producție.

***

Cleaning Show 2022 este organizat de EUROEXPO Fairs, organizatorul celor mai mari târguri de business din România, și Romexpo, în parteneriat cu Camera de Comerț şi Industrie a României. Expoziţia este cea mai bună platformă de business și networking, care aduce în prim-plan noutățile unei industrii în continuă schimbare, dominată din ce în ce mai mult de tehnologie și robotizare.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55