• Ned 2020 Web
Marți, 17 Decembrie 2019 22:03

RECICLAD`OR - premiat in cadrul Galei GREEN CAN BUSINESS AWARDS 2019

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 11 decembrie 2019,  la Hotel Intercontinental, Asociatia Alucro - Every Can Counts România a organizat Gala GREEN CAN BUSINESS AWARDS cu scopul de a incuraja practicarea unui mediu de afaceri sustenabil în România.
RECICLAD`OR a primit  premiul”Green Can Business Partner 2019” pentru contribuția la deszvoltarea programului European Every Can Counts!

Every Can Counts sprijina oamenii sa recicleze dozele din alumiuniu pe care le consuma indiferent de locul in care se afla - la locul de munca, la scoala/facultate sau in cadrul evenimentelor publice. 

Principalul obiectiv  este colectarea  dozelor din aluminiu in vederea reciclarii. Sprijinim colectarea in vederea reciclarii la locul de munca, in unitatile de invatamant, in cadrul evenimentelor publice, festivalurilor muzicale, benzinarii, etc . Dorim sa sprijinim orice entitate care doreste sa isi determine personalul, clientii sau vizitatorii sa recicleze dozele din aluminiu, oriunde s-ar afla.

Experienta ne-a demonstrat un fapt evident: numai printr-o retea eficienta si recunoscuta oficial putem imbunatati rata de reciclare impusa de legislatia europeana.

Imbunatatirea "eco-comportamentului" cetateanului poate fi realizata numai prin punerea la dispozitie a unei infrastructuri solide si respectarea promisiunii ca toate materialele reciclabile vor fi reciclate, iar cantitatile se vor regasi in cifrele oficiale declarate.

In prezent, EveryCanCounts este implementat in peste 360 de locatii, totalizand un numar de 2750 de cutii de colectare si aproximativ 18.000 kg colectate.

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: