• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Marți, 14 Martie 2017 22:28

Ministerul Apelor și Pădurilor, împreună cu Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA, organizează miercuri, 15 martie 2017, un eveniment care va marca startul lucrărilor de împădurire din „Luna plantării arborilor” - Ediția 2017.

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Evenimentul va avea loc, începând cu ora 12:00, într-un șantier de împăduriri din cadrul Ocolului Silvic Slobozia - Direcția Silvică Ialomița. La eveniment vor participa Prim-ministrul Guvernului României, domnul Sorin Grindeanu, ministrul Apelor și Pădurilor, doamna Adriana Petcu, conducerea RNP Romsilva, reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale și ai autorităților locale din județul Ialomița.

Acest eveniment reprezintă, totodată, etapa-pilot a  Programului Național de Educație Civică Forestieră „Tai un copac, plantezi doi” adresat elevilor. În funcție de rezultatele etapei pilot, Programul va fi dezvoltat la nivel național de Ministerul Apelor și Pădurilor împreună cu Ministerul Educației Naționale. În acest sens, la acțiunea de împădurire vor participa cadre didactice, școlari și preșcolari de la unități de învățământ din județul Ialomița. Programul are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare a elevilor/tinerilor, dobândirea de noțiuni despre dezvoltarea și protecția pădurilor, precum și implicarea acestora în acțiuni de protejare a mediului.

Reprezentanții presei care doresc să participe la eveniment sunt așteptați, începând cu ora 11:30, la locul de desfășurare de la următoarele coordonate GPS: 44.577001, 27.406499. RNP Romsilva organizează transportul, tur-retur, de la sediul propriu (Strada Petricani, nr. 9A, sectorul 2, București) până la locul de desfășurare al evenimentului, în limita locurilor disponibile, pentru jurnaliștii care nu dispun de mijloace de transport proprii.

Plecarea este programată la ora 09:30.

Vă rugăm să confirmați participarea până marți, 14 martie 2016, ora 12:00, la adresele de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, în cazul în care doriți să beneficiați de transport, vă rugăm să ne specificați acest lucru în e-mailul de confirmare.

Localizare: pe Șoseaua București-Slobozia-Constanța, la cca. 3 km de la ieșirea din Municipiul Slobozia spre Comuna Bucu, pe partea dreaptă a sensului de mers.   

 

 

      

 

Pentru detalii legate de eveniment:

Mihai Drăgan - 0735.000.505

 

Pentru detalii legate de eveniment și transport:

Cristina Măgureanu - 0723.816.613

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: