• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Joi, 09 Martie 2017 13:26

IE EXPO CHINA 2017 CÂȘTIGĂ PARTENERI IMPORTANȚI PENTRU SUSȚINEREA PROGRAMULUI

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din 4 până la 6, IE Expo China 2017 va reuni sectorul mediului internațional la Centrul Expo New Shanghai International (SNIEC).  Târgul de conducere din Asia pentru tehnologiile de mediu este deja în plină desfășurare. În același timp, ultimele obiective finale sunt adăugate la programul de sprijin și de conferințe - cu o serie de prezentări științifice și tehnice, panoul de discuții și seminarii pentru vizitatori. Pentru programul din acest an, IE Expo China are, de asemenea, patru noi parteneri: a resurselor de apă Cercetare și Dezvoltare Centrul ASEM de Resurse Asociației pentru Reciclare China, parteneriatul RETECH german și Oficiul de Cooperare Economică Externă.

În zona de eliminare a deșeurilor și de reciclare, programul de sprijin din acest an se va concentra pe modul în care deșeurile biogene pot fi folosite mai eficient în China. La IE Expo China 2017, Prof. Dr. mont. Michael Nelles, director stiintific la Centrul German de Cercetare Biomasa, profesor la Universitatea din Rostock și șef al grupului de lucru RETECH China, și partenerii săi chinezi vor prezenta soluții posibile cu privire la modul în care China și Germania pot lucra mai strâns în acest domeniu, în viitorul apropriat.

Studiul intitulat "Utilizarea fracțiunilor biogene din deșeuri rezidențiale în Republica Populară Chineză", care a fost sponsorizat de către Ministerul Federal al Mediului,  al Protecției Naturii, a construcțiilor și siguranța nucleară, ca parte a inițiativei de export pentru tehnologii de mediu, va oferi baza pentru discuții. Sesiunea de curs este organizat de RETECH, un nou partener care vizează să-și intensifice activitățile în sectorul de eliminare a deșeurilor și de reciclare.

 

Mai multe informații,regăsiți pe sursa:

www.ie-expo.com

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: