Imprimă această pagină
Miercuri, 15 Februarie 2017 13:56

: Întâlnire între Viceprim-ministrul și Ministrul Mediului, Daniel Constantin și reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

 

Viceprim-ministrul și Ministrul Mediului, Daniel Constantin a avut pe data de 14.02. o discuție constructivă cu membrii Coaliției pentru Dezvoltarea României în care fiecare dintre cele două parți și-a exprimat disponibilitatea unui dialog între autorități și mediul de afaceri.

Prioritatea întâlnirii a fost dezbaterea Proiectului de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea  OUG nr. 196/2005.

Ministrul Daniel Constantin a ținut să sublinieze că modificarea ordonanței de urgență are ca scop stimularea reciclării, mai ales că România trebuie, conform obligațiilor asumate prin aderarea la UE, să ajungă să recicleze 50% din deșeurile municipale generate la nivel național până în 2020. În plus, Ministrul Mediului a vorbit și despre necesitatea responsabilizării actorilor implicați în managementul deșeurilor.

Ministrul Mediului, Daniel Constantin și-a arătat deschiderea pentru dialog și pe viitor si a multumit celor prezenti pentru propuneri și colaborare.

 

 

 SURSĂ: DIRECȚIA DE COMUNICARE, TRANSPARENȚĂ ȘI IT, MINISTERUL MEDIULUI