• Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Joi, 26 Noiembrie 2015 11:26

China construiește cea mai mare fabrică de clonare a animalelor

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

China construiește cea mai mare fabrică de clonare a animalelor din lume, având planuri de a clona câini, cai și bovine, informează Discovery News.

Proiectul în valoare de 200 de milioane de yuani (31 de milioane de dolari) va include laboratoare de clonare și o bancă de gene. Fabrica va produce animale precum câini de poliție, cai de curse și vaci pentru a fi vândute la scară industrială.

Producția va începe anul viitor, iar capacitatea inițială a fabricii va fi de 100.000 de embrioni de bovine pe an, urmând să ajungă la un milion.

Reacțiile pe rețelele sociale nu au întârziat să apară, utilizatorii exprimându-și scepticismul pentru consumul de carne clonată, argumentând că fabrica se va afla aproape de zona unor explozii chimice, iar China este vizată de scandaluri privind siguranța alimentară.

”Această carne va fi vândută în Coreea de Sud sau China? Dacă va fi vândută în China, vă rog obligați-i pe liderii noștri să o consume mai întâi”, a scris un utilizator.

”Această carne ar trebui păstrată doar pentru liderii guvenamentali; doar după ce ei și familiile lor au mâncat-o timp de 10 ani o va mânca și poporul”, este un alt comentariu.

Mulți oameni pun la îndoială etica acestui proiect, întrebându-se dacă clonarea este legală.

Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 15:34

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55