• Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Luni, 21 Septembrie 2015 13:19

All Pack 2015 – eveniment reprezentativ al unei industrii dinamice și creative

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Industria de packaging a fost mereu în continuă dezvoltare, iar All Pack - Expoziția internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice a fost evenimentul care a reprezentat cel mai bine pe piața din România evoluția acestui domeniu. Anul acesta, la cea de-a 17-a ediție All Pack, echipamentele și utilajele companiilor participante vor avea un spațiu de expunere dedicat, în Pavilionul C3 al Centrului Expozițional Romexpo.

Între 28 octombrie și 1 noiembrie, vizitatorii vor avea ocazia să întâlnească și să încheie afaceri cu importante companii din Bulgaria, Cehia, Polonia, Turcia, Ucraina și Ungaria, dar și firme cu acționariat 100% românesc. Vor fi prezenți distribuitori exclusivi pe piața din România, dar și firme care exportă echipamente și utilaje pe piețele internaționale, producători și distribuitori de ambalaje folosite în industria alimentară, mașini de ambalat ce folosesc tehnologii recente, producători de ambalaje pentru cofetării. Mai mult, unele dintre utilajele ce vor fi expuse sunt o premieră pentru România.

„În acest moment, situația se conturează promițător pentru ediția din această toamnă, nivelul participării fiind superior celui din 2014. Sperăm ca până la finalul perioadei de înscrieri să înregistrăm o creștere de cel puțin 5% a numărului de companii participante. În curând vom anunța și lista firmelor înscrise, însă vă pot confirma de pe acum că vorbim atât de nume mari și de tradiție în producția de ambalaje, cât și de nou-veniți pe piața din România”, a declarat Mihai Costris, Director General Romexpo S.A.

Astfel, reprezentând o piață dinamică și creativă, All Pack este cel mai potrivit eveniment pentru a prezenta noutățile și tendințele din industria ambalajelor, de la inovații tehnologice ale mașinilor și echipamentelor de profil la proiecte dezvoltate și servicii oferite în acest domeniu. Tendințele pieței și evoluția cerințelor consumatorilor vor fi reflectate în cadrul All Pack 2015.

Astfel, toți cei care vor să încheie contracte, să stabilească parteneriate de afaceri și să fie la curent cu ultimele noutăți în domeniu sunt asteptați între 28 octombrie și 1 noiembrie 2015 la Romexpo! Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.all-pack.ro

Program de vizitare:

28 Octombrie - 31 Octombrie 2015, între orele 10.00-18.00

1 Noiembrie 2015, între orele 10.00-16.00

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55