• Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Marți, 15 Septembrie 2015 10:50

Imagini șocante: Un urs grizzly este împușcat de doi vânători - VIDEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O organizație pentru protecția animalelor a făcut public un videoclip șocant, în care un urs grizzly este împușcat de vânători de mai multe ori, informează Huffington Post.

Grupul Wildlife Defence League din Vancouver (Canada) a făcut publice imaginile în încercarea de a deterermina autoritățile să schimbe legislația privind vânătoarea în Columbia Britanică.

Filmul arată cum ursul este împușcat de mai multe ori, animalul încercând cu disperare să fugă de vânători. Pe fundal se pot auzi cei doi vânători, care discută despre lovirea animalului, iar când acesta moare, cei doi râd.

”Vrem ca oamenii să vadă cum sunt vânați urșii grizzly. Vânătoarea de trofee ar trebui interzisă și sperăm că aceste imagini vor determina guvernul să ia măsuri”, au declarat reprezentanții grupului pentru protecția animalelor.

Potrivit acestora, filmul a fost postat pe pagina de Facebook a unuia dintre vânători.

Aproximativ 300 de urși grizzly sunt uciși în fiecare an în Columbia Britanică. Biologii estimează că populația de urși în regiune este de 15.000, un sfert din numărul total al acestor animale în America de Nord.

Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2015 10:52

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55