• Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Marți, 04 August 2015 10:11

Un român, printre câștigătorii concursului National Geographic Traveler 2015 - FOTO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revista National Geographic a anunțat câștigătorii concursului de fotografie Traveler pe anul 2015.

Premiul pentru cea mai bună fotografie a anului a fost câștigat de Anuar Patjane, pentru o imagine a unei balene înotând alături de puiul ei în jurul insulei Roca Partida din Mexic. Fotograful va primi o expediție foto de opt zile în Costa Rica și Canalul Panama, pentru două persoane.

Locul al doilea, câștigat de Faisal Azim cu portretul a trei muncitori într-o moară de pietriș, are ca premiu o expediție foto de șase zile pentru observarea vieții sălbatice din Yellowstone.

Locul trei a fost adjudecat de Ahmed Al Toqi cu imaginea unei întreceri de cămile în Oman și va primi drept premiu o croazieră de șase zile pentru două persoane.

Printre fotografiile premiate se numără și cea a românului Eduard Guțescu, intitulată "Land of Fairy Tales". Imaginea a fost realizată în satul Peștera din județul Brașov.

VEZI TOATE IMAGINILE AICI

Concursul foto al National Geographic a reunit aproape 18.000 de fotografii, incluse în patru categorii: Potrete de călătorie, Scene exterioare, Simțul spațiului și Momente spontane. 10 dintre fotografii au fost premiate.

Ultima modificare Marți, 04 August 2015 16:21

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55