• Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Joi, 23 Iulie 2015 11:07

Grădina din Cărți, la Grădina Botanică din București

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grădina Botanică București va inaugura pe 25 iulie Grădina din Cărți, un spațiu dedicat lecturii și studiului unde elevii și studenții pot veni să citească, să studieze, iar vizitatorii Grădinii Botanice pot citi o carte în liniște și în mijlocul naturii.

Evenimentul de lansare va avea loc sâmbătă la ora 10:30, fiind urmat de diferite workshopuri și activități.

Participanții la eveniment se vor putea înscrie și la un concurs foto. Cei care își vor face un selfie cu o carte în Grădina din Cărți și apoi o vor posta pe Facebook (timelineul propriu sau pagina Team Work www.facebook.com/TeamWorkNGO) cu tag-ul #GradinaDinCarti vor putea câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 5 stickere de perete reprezentând un arbore cu spații pentru fotografii. Concursul foto se desfășoară în perioada 25-29 iulie, anunțarea rezultatelor având loc pe 30 iulie.

Grădina din Cărți este un proiect derulat de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Proiectul este finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România prin Programul Spații Verzi, componenta Spații Verzi Urbane, precum și prin contribuții ale comunității bucureștene sub forma donațiilor directe în Grădina Botanică sau pe BursaBinelui.ro. Grădina din Cărți este cel de-al treilea spațiu amenajat de Asociația Team Work pe parcursul parteneriatului început în 2006 cu Grădina Botanică București. Cele 3 spații (Grădina din Cărți, Grădina Copiilor și Grădina Bunicii) au fost finanțate prin Programul Spații Verzi, componenta Spații Verzi Urbane.

 

Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2015 11:11

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55