Imprimă această pagină
Marți, 10 Ianuarie 2012 10:15

„Ţările pe care membrii EEP-ului le reprezintă au mari probleme cu gestionarea azbocimentului ca deşeu”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aţi avut ocazia să vă întâlniţi cu membrii EEP, care reprezintă organismul ce reuneşte doar revistele nr. 1 de mediu din ţările europene. Care au fost principalele subiecte abordate? Le-am dat foarte multe cifre şi date concrete şi modul de organizare al managementului integrat al deşeurilor din România, pentru că asta i-a preocupat cel mai tare. În cadrul discuţiei cu membrii EEP am precizat faptul că noi nu am pregătit cum trebuia acest management şi că el nu este utilizat până la ultima resursă, respectiv până la cogenerare de energie sau de abur.

- a declarat Silvian Ionescu, comisar general, Garda Naţională de Mediu –

Aţi participat la târgul Pollutec Paris 2011 în calitate de şef al Gărzii Naţionale de Mediu. Cum vi s-a părut târgul din punct de vedere al organizării?

Din punct de vedere al organizării româneşti, foarte bine, pentru că, într-adevăr, am văzut o delegaţie naţională bine reprezentată. Am văzut şi un stand în care românii puteau să socializeze şi să creeze noi contacte. De asemenea, au fost acţiuni întreprinse de reprezentanţi ai României. În ceea ce priveşte derularea acestei ediţii a Pollutec, nu a fost la fel de spectaculoasă ca anii trecuţi. Acum au fost mai puţini expozanţi şi un număr mai mic de vizitatori.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46