• 1150 X 350
  • Web Abonament
  • EIT Webbanner
  • Webbanner Saci
  • 1
Marți, 10 Ianuarie 2012 10:13

„Ediţia din acest an a târgului Pollutec s-a axat, în special, pe domeniul construcţiilor”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comparativ cu târgurile organizate la noi în ţară, care credeţi că sunt cele mai importante diferenţe, pe care le-aţi observat, între aceste evenimente?

Târgurile externe sunt mai cunoscute datorită bugetelor mari de care dispun şi de publicitatea aferentă. Sunt foarte importante organizarea şi marketingul. Ceea ce am notat şi mi s-a părut foarte interesant a fost organizarea de mese rotunde pe diverse teme de mediu. Pe site-ul târgului găseai toate informaţiile despre temă, oră, locaţie şi prezentatori. Te interesa tema? Te inscriai şi te prezentai. Erau fie mese rotunde, fie aranjate sub formă de amfiteatru, puneai întrebări sau doar asistai, într-un cuvânt erau discuţii libere pe teme de interes. România poate găzdui conferinţe şi expoziţii internaţionale la fel ca Franţa. Este important să reuşim să le organizăm şi să le facem atractive şi pentru publicul larg, nu numai pentru cei care se ocupă strict de acest domeniu.

- a declarat Virginia Petrea, manager Controlling & Internal Audit, Asociaţia Româna pentru Reciclare RoRec –

Este pentru a doua oară când Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec participă la unul dintre cele mai importante târguri de mediu din lume, Pollutec 2011 – Paris. Cu ce impresii v-aţi întors de la acest eveniment?

Criza şi-a arătat faţa, pot spune. Faţă de anii precedenţi, am avut impresia că sunt mai puţine companii care şi-au prezentat soluţiile. În anii trecuţi erau ceva mai multe delegaţii, mai mulţi vizitatori, mai multă notorietate. Se pare că această criză a afectat multe domenii de activitate, mai ales cel al protecţiei mediului. Acest lucru se vede chiar şi în România. Nu ştiu ce ne aşteaptă anul viitor, dar este nevoie de tehnologii noi. Companiile şi guvernele trebuie să lucreze împreună pentru a găsi soluţii la problemele de astăzi. Numărul populaţiei lumii creşte şi odată cu acesta şi nevoia de consum. De aici rezultă faptul că este nevoie de o reciclare mai eficientă pentru că resursele sunt limitate.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55