• 1150 X 350
  • Web Abonament
  • EIT Webbanner
  • Webbanner Saci
  • 1
Vineri, 18 Noiembrie 2011 04:54

„Pierderile de apă din sistem sunt cauzate în mare parte de existenţa utilizatorilor clandestini, în procent de 30%”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Care este scopul proiectului?

Prin implementarea acestui proiect, operatorul regional    S.C. Apă-Canal Ilfov S.A. a deschis drumul unor parteneriate durabile în plan regional. Astfel, va oferi locuitorilor accesul neîngrădit la un sistem fiabil şi eficient, care va respecta cei mai înalţi indici de performanţă. Investiţiile care vor fi realizate, în scopul extinderii şi modernizării serviciilor de utilitate publică, reprezintă fundamentul dezvoltărilor socio-economice, baza creşterii nivelului de trai, îmbunătăţirea standardelor de viaţă ale populaţiei şi standardelor de mediu, prin care se vizează în principal, respectarea acquis-ului comunitar de mediu.

- a declarat Alin Huştiu, directorul general al operatorului regional S.C. Apă-Canal Ilfov S.A. –
Interviu realizat de Florin Bărbuţă

 

Când aţi lansat oficial proiectul „Reabilitarea, Modernizarea şi Extinderea Sistemului de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Ilfov”?

Operatorul regional S.C. Apă-Canal Ilfov S.A. împreună cu ADIA-Ilfov a lansat în data de 4 octombrie 2011, în cadrul unei conferinţe de presă, proiectul „Reabilitarea, Modernizarea şi Extinderea Sistemului de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Ilfov“.  Conferinţa de lansare a debutat cu un discurs al domnului Cristache Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, care a vorbit despre importanţa spirjinului financiar acordat de către Uniunea Europeană, cât şi despre beneficiile pe care le vor obţine cetăţenii în urma implementării acestui proiect.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55