• Maec2
  • Web Abonament
  • EIT Webbanner
  • Webbanner Saci
  • 1
Marți, 25 Octombrie 2011 06:08

EEP Award 2011 – inovaţii pentru un viitor curat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La masa jurizării au fost prezenţi reprezentanţii celor 17 reviste membre ale EEP, inclusiv Infomediu Europa, şi reprezentanţi ai (EFAEP) Federaţiei Europene a Asociaţiilor Profesioniştilor de Mediu. Juriul a avut în vedere următoarele criterii: inovaţie şi progres, rezolvarea problemelor de mediu, calitate şi eficienţă, originalitate. Pentru ediţia din 2011, inovaţiile participante au fost introduse pe piaţă după ianuarie 2009.

În urma chestionarelor cu punctajul aferent fiecărei inovaţii, secretariatul EEP a făcut clasamentul primilor 15 proiecte, urmând ca discuţia faţă în faţă să stabilească prin argumente clare cele mai bune trei invenţii din domeniul protecţiei mediului pe anul 2011.

Câştigătorii Premiului EEP vor obţine recunoaştere în mediul de afaceri european şi nu numai, vor beneficia de apariţii în toate cele 17 reviste membre ale EEP, vor fi menţionaţi în newsletterele EEP şi pe site-ul oficial EEP, iar la Pollutec Paris vor avea gratuit un stand complet echipat.

S-a stabilit ca rezultatele finale să fie făcute publice doar la Pollutec Paris (29 noiembrie - 2 decembrie 2011), unde se va desfăşura gala premiilor EEP Award. Astfel, în cadrul acestei gale vor fi decernate trei premii: aur, argint şi bronz. Anul acesta, inovaţiile care vor câştiga aceste premii sunt revoluţionare şi cu siguranţă vor atrage atenţia în mediul de afaceri european. Aşadar, Infomediu Europa vă invită la Pollutec Paris pentru a afla primii care sunt aceste inovaţii recunoscute de specialişti drept soluţii la un mediu cât mai curat.

La începutul lunii septembrie, mai exact pe 7 septembrie, s-a desfăşurat, la Zurich, jurizarea inovaţiilor înscrise pentru EEP Award 2011. În calitate de membru EEP, revista Infomediu Europa a fost părtaşă la prezentarea unor inovaţii cu adevărat uimitoare din domeniul mediului.

EEP Award este un premiu pentru inovaţie europeană în domeniul mediului acordat în fiecare an de către European Environmental Press (EEP) în colaborare cu Pollutec Paris şi cu sprijinul  Federaţiei Europene a Asociaţiilor Profesioniştilor de Mediu. Obiectivul EEP Award este de a recunoaşte eforturile companiilor europene care îmbunătăţesc calitatea mediului prin tehnologii de mediu innovative.

În lunga lista a inovaţiilor propuse pentru EEP Award 2011, mai exact 30 de proiecte din 11 ţări europene, România a fost reprezentată de SETCAR Brăila, cu tehnologia de decontaminare „Instalaţia de desorbţie termică indirectă”.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55