• Packshow Webbanner
  • Web Abonament
  • EIT Webbanner
  • Webbanner Saci
  • 1
Miercuri, 13 Iulie 2011 03:40

O nouă tehnologie de control a sistemului de iluminat public în Braşov

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partenerul român al Echelon, Flashnet, a construit sistemul inteliLIGHT prin combinarea elementelor Echelon cu software Flashnet. Sistemul integrat transformă reţeaua de iluminat stradal a oraşului într-o reţea de control a energiei multifuncţională.

Sistemul oferă flexibilitate maximă prin controlul de la distanţă al reţelei de iluminat public, fără a mai fi necesară întreruperea alimentării cu energie electrică în afara orelor de funcţionare. Astfel, se poate comanda aprinderea/stingerea de la distanţă a punctelor de iluminat şi reglarea intensităţii luminii automat.

Oraşul Braşov va avea în următorii trei ani o tehnologie de control a energiei Echelon, pentru sistemele de iluminat publice. În urma testării tehnologiei, timp de un an, s-a observat că s-au înregistrat reduceri ale facturilor la energie electrică cu 28% si ale costurilor de întreţinere cu 40%. Braşovul a obţinut de asemenea mai mult control asupra iluminatului stradal şi a câştigat posibilitatea de a distribui eficient energia către alte aplicaţii din sistem.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55