Conferința Națională

Conferința Națională "PROMOVAREA SCHIMBĂRILOR SUSTENABILE ÎN MANAGEMENTUL DEȘEURILOR AVÂND LA BAZĂ PRINCIPIILE ECONOMIEI CIRCULARE"

Ai curajul să iei parte la schimbare? Te provocăm să te alături Conferinței Naționale FADI, evenimentul care va revoluționa modul în care gestionăm deșeurile în România, având la bază principiile economiei circulare!

Industria gestionării deșeurilor municipale din țara noastră se confruntă cu provocări majore, iar acum este momentul să găsim soluții durabile și eficiente pentru a le depăși. La conferința noastră, vom aborda în mod deschis și incisiv următoarele teme fierbinți:

  • Delegarea activităților din fluxul de gestionare a deșeurilor municipale: depășim obstacolele legislative și asigurăm continuitatea serviciului în SMID!
  • Gestionarea deseurilor de ambalaje din deșeurile municipale: acoperirea costurilor, trasabilitatea și limita responsabilităților UAT/ADI – clarificări și dezbateri esențiale!
  • Contractarea cantităților de ambalaje generate în ariile delegate prin ADI-uri: deblocarea procesului și promovarea unei colaborări eficiente între părți!
  • Accesarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea infrastructurii de reciclare: investim în viitorul sustenabil și valorificăm deșeurile neglijate!
  • Impactul SGR asupra gestionării deșeurilor: reechilibrarea contractelor delegate și redimensionarea capacităților de colectare și sortare – aducem armonie în sistem!
  • Dezvoltarea infrastructurii de tratare a deșeurilor și alternativele de valorificare energetică: avem soluții inovatoare pentru transformarea deșeurilor în resurse prețioase!

Descoperă noi perspective, adu-ți contribuția și luptă pentru o gestionare responsabilă și sustenabilă a deșeurilor în România! La Conferința Națională FADI te așteaptăm cu entuziasm în perioada 12-14 iulie 2023, în sala de conferințe a hotelului QOSMO din Brașov.

Nu rata această oportunitate unică de a fi parte a schimbării! Confirmă-ți participarea până la data de 10.07.2023, prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru informații suplimentare și întrebări, suntem la dispoziția ta.

Prinde curaj și alătură-te revoluției în managementul deșeurilor!

Cu determinare și anticipație,
Echipa INFOMEDIU EUROPA

 

Descarca: Formular_Participare_Conferinta_Brasov_iulie_2023.pdf

Descarca: Invitatie_Conferinta_Brasov_iulie_2023.pdf

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107, Comuna Surani, Judetul Prahova
CIF: 36349720; Email:director@infomediu.eu
Telefon: +40 720 88 28 55