• Conferinta WEB
  • Webbanner Saci
  • WebbannercubeS2
  • 1
Joi, 02 Martie 2017 16:29

Conformare si Politici de Mediu in Romania 2017

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editia a 2-a

 

15 Martie Hotel InterContinental Bucuresti, Sala Fortuna, Etaj 21

Govnet Conferences va invita la cea de-a  doua editie a conferintei nationale Conformare si Politici de Mediu in Romania 2017, care va avea loc pe 15 Martie, la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Conferinta prezinta o abordare locala a aspectelor legate de respectarea legislatiei de mediu fiind o sursa de informatii actuale, abordari practice si know-how, axate pe provocarile si solutiile propuse la aspecte de conformare in politicile de protectie a mediului si de gestionare a deseurilor.

Reprezentantii autoritatilor de reglementare si control, alaturi de experti in problematica de mediu, specialisti si consultanti din zona privata, vor fi invitati sa participe la dezbateri legate de respectarea legilor, reglementarilor, standardelor si a altor cerinte de dreptul mediului, care in ultimii ani au inregistrat o crestere semnificativa la nivel de norme imperative.

Din punct de vedere operational vom atinge subiectul conformarii de mediu din perspectiva tehnica si financiara, abordarea incidentelor de mediu si a litigiilor in cadrul unor prezentari sustinute de companii din sectorul privat.

Loading...

Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 16:44

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55